Een mannelijke taxichauffeur vond een portemonnee met dollars

Taxichauffeur vond een portemonnee met dollars

Sergey werkte voor zijn oom, een eenvoudige taxichauffeur, die het plan na elke dienst overhandigde zoals het hoort. Na de volgende nachtdienst reed ik naar de basis, betaalde de coördinator en ruimde op in de auto voordat ik het overdroeg aan mijn partner.

Het is goed dat hij besloot om in de auto te stofzuigen!

Gelukkig was er keuze aan de basis, de mijne, zelf stofzuigen of naar de gootsteen rijden. Ik had geen zin om de auto naar de gootsteen te rijden, aangezien de dienst niet erg succesvol was, besloot ik hem zelf te stofzuigen en te wassen.

Zijn ogen werden groot van het slapen toen hij onder de voorbank de portemonnee van een grijze man vond. Natuurlijk, de dorst om te zien wat en hoeveel werd overweldigd, en hij opende het.

Inhoud portemonnee

Er zat 1.700 dollar in de portemonnee en iets meer dan twintigduizend roebel, en hij ging op de treden van de drempel zitten. Onmiddellijk waren er gedachten om een ​​​​portemonnee te krijgen, maar durfde niet, wat voor een dwaas draagt ​​\u200b\u200bzo’n bedrag ‘s nachts in zich.

Ik probeerde me alle nachtpassagiers te herinneren. Campaign herinnerde zich alles, maar wie van hen het verloor, weet alleen God. Ik besloot het aan de coördinator te geven, ik weet zeker dat ik voor dat soort geld zeker terug zal komen.

Het verdere lot van de portemonnee

De eigenaar van de taxi was niet van slag. Drie dagen gingen voorbij en niemand belde. Maar de vierde belde. De eigenaar van de vloot was niet erg geschrokken, hij verwachtte een telefoontje, maar hij had het geld daar al opgehaald — om zo te zeggen!