Gevonden motor Red October

Vond een oude motorfiets L — 300 en bracht hem naar het museum

Het gebeurde in de vroege herfst van vorig jaar, ik nam een ​​geweer en nodigde mijn trouwe hond Gina uit om mee te gaan en ging jagen in het plaatselijke bos. De dag bleek heet te zijn, winderig, water was thuis vergeten, dus ik wilde zo snel mogelijk teruggaan. De dichtstbijzijnde manier is omzeilen, langs een ondiepe stroom. Het is vlakbij de plek waar ik de oude October-motorfiets vond.

We hebben toen geen wild gevangen, de hete zon spaarde niet, zelfs niet in de schaduw van bomen. Na een paar uur zonder water besloot ik terug te keren om mezelf of mijn hond niet te kwellen. Het was mogelijk om sneller thuis te komen door een smal stroompje, en om daar te komen moesten we bergop en zelfs over een ravijn klimmen.

Toen ik de helling opklom, zag ik een glanzend stuk ijzer in de grond. De poging om het eruit te trekken was tevergeefs, en de nieuwsgierigheid won het, dus kwam ik hier weer met een kleine schop. Er waren maar een paar opgravingen voor nodig om te zien waarvoor hij zo ver was gekomen.

Ik heb niet veel foto’s, omdat ik haast had van opwinding. Het was een oude Red October-motorfiets. Ik ben niet helemaal uitgegraven, ik moest weer weg, maar nu al voor assistenten.

Mijn buurman was goed thuis in dergelijke dingen, aangezien hij bezig was met het repareren van zowel auto’s als bromfietsen. We hebben de vondst eruit gehaald tot het donker is.

De oude roestige motorfiets had niet eens reparatie nodig, maar een restauratie van hoge kwaliteit, ik dacht er niet eens aan om hem te verkopen, hoewel mijn vriend erop stond, aangezien hij dit wegvoertuig uniek vond.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *