Kocht een auto en vond daar geld

Dollars gevonden in de auto

In mijn jeugd ging ik naar verre familieleden in het buitenland, in de hoop daar een goede baan en een fatsoenlijk salaris te krijgen. Ik heb het met grote moeite begrepen, want zelfs een uitstekende kennis van een vreemde taal garandeert niet dat u de gesprekspartner correct zult begrijpen. Letterlijk voelde ik me alsof ik opnieuw geboren was — het lijkt erop dat de samenleving bekend is, maar tegelijkertijd leerde ik constant nieuwe dingen.

Het eerste wat ik nodig had, was leren autorijden. Zonder auto in het buitenland was het erg moeilijk voor mij, zelfs de winkels in dat gebied waren verre van particuliere huizen. Ik kocht de auto ondersteund en de eigenaar verzekerde me dat er niets in zou breken.

Aangezien de voormalige eigenaar mijn landgenoot bleek te zijn, geloofde ik hem niet echt, maar ik kocht de auto omdat de prijs mij goed uitkwam.

Ik ging er ongeveer een maand in en alles beviel me totdat het elektrische raam kapot ging. Na even nadenken besloot ik dat ik de reparatie zelf aankon en begon langzaam het plastic paneel van de deur te verwijderen. Omdat er geen ervaring was, werd de hele dag ingenomen.

Maar het was het waard! Zodra ik het paneel verwijderde, zag ik een schat in de auto — een zwarte plastic zak. In het begin was ik bang — er zou een wapen of een ander illegaal voorwerp kunnen zijn, maar ik besloot het te openen.

Daarin zaten verschillende bundels omwikkeld met ducttape met twintig-dollarbiljetten. In totaal bevatte de schat in de auto bijna drieduizend dollar! Mijn vreugde kende geen grenzen.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *