Schat in de put

Vond een schat met Sovjetmunten in een oude put

Vondsten in de put zijn een van mijn favoriete dingen die mensen niet vangen met behulp van een zoekmagneet. Mijn vriend haalde ooit een hele reeks huishoudelijke artikelen tevoorschijn — een pot en lepels, een favoriet keukenmes. Ik herinner me zelfs hoe hij verrast en overstuur was — waar dingen verdwijnen.

Ik heb ook een waterput in mijn tuin, maar die is bijna altijd dicht, dus daar valt niets te vangen. Een andere vriend van mij vertelde me dat hij edelmetalen in de put had gevonden, waar ik nauwelijks in geloof, omdat dit alleen tijdens het zoeken gebeurde. Dit is de belangrijkste reden waarom ik niet op zoek ging naar een verlaten plek, maar naar een oude waterput. Ik wilde ook iets duurs, unieks vinden.

Deze verlaten put stond naast een bijna verwoest huis, natuurlijk liep ik door de ruïnes, vond oude kleren, een pop uit het Sovjettijdperk, zij het met ontbrekende onderdelen, en verspilde mijn tijd er niet meer aan. Mijn doel is vondsten in de put, lege huizen kunnen wachten.

De eerste vangst is, zoals gewoonlijk, niet interessant. Hij haalde een ijzeren vuilnisbak tevoorschijn, een zware hamer. De tweede ging constant kapot en bovendien werd ik opgemerkt door een lokale kat, die om de een of andere reden besloot dat ik hier vis aan het vangen was — dus begon hij te spinnen en tegen mijn benen te wrijven. Ik moest mezelf afleiden, een zelfgemaakte taart voeren. Na een stevig diner ging ze naast me zitten om mijn acties te observeren, en na een tijdje lette ze op de vogel, rennend om hem te vangen.

Na verschillende pogingen sloeg mijn meest succesvolle vondst in de put eindelijk aan. De roestige pot was zwaar, er zaten duidelijk kleine ijzeren voorwerpen in, volgens mijn aannames, spijkers, aangezien ik ze zelf in verschillende potten bewaar. Maar tegen mijn verwachting in zat er waarde in.

De hier gevonden hamer hielp me de pot te openen, en wat was ik blij! Binnenin was er een echte schat bestaande uit munten uit de Sovjettijd met verschillende releasedata. Eerste gedachten — ik ben rijk. Maar in feite is de veiligheid van munten op zijn best gemiddeld, dus de prijs zal helemaal niet hoog zijn. Een ander idee is om uit te delen aan familieleden, kennissen, maar ik heb er minder dan munten. Over het algemeen vluchtten de gedachten en raakten ze de een na de ander in de war. Ik had zo’n geschenk niet van de put verwacht.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *